سوالات متداول در مورد کباب گیر|کباب زن
جنس قالبهای دستگاههای کباب گیر/سیخگیر از چه جنسی میتواند باشد؟
قالبهای دستگاههای کباب گیر یکی از مهمترین قسمتهای دستگاه میباشد که باید بدان توجه کرد. چراکه تاثیر فوق العاده زیادی بر کیفیت کباب حاصله دارد. جنس قالبهای دستگاههای کباب گیر از سه جنس استنلس استیل، چدن، و آلومینیوم میباشد، که هریک بسته به نیاز مزایا و معایب خود را دارد.
2. کدام نوع قالب برای دستگاههای کباب گیر/سیخگیر بهتر میباشد؟
پاسخ به این سوال اندکی دشوار میباشد، چراکه فاکتورهای متفاوتی همچون قیمت، دوام، وزن و ... بر این موضوع تاثیر دارد. اما بهطور کلی میتوان گفت که استنلس استیل بهترین جنس و کیفیت را دارا میباشد، البته این قالب سبب چسبیدن کباب به استیل میشود. راه حل این موضوع بسیار ساده است، افزایش دمای قالب. با افزایش دمای دستگاه از چسبیدن کباب به قالب دستگاه کباب گیر جلوگیری میشود، که نتیجه افزایش دما، خشک شدن کباب و کاهش کیفیت آن میباشد. ناگفته نماند که قالبهای استنل استیل از نظر هزینهای نیز به شدت بالا میباشند.
چدن کیفیت مقبولی دارد، و از نظر هزینهای بهصرفه تر از استنلس استیل میباشد، اما قالبهای آن به شدت سنگین میباشد و وزن دستگاه کباب گیر را به شدت سنگین نموده که به دو دلیل پیشنهاد نمیشود. اول اینکه در صورت ارسال به مناطقی که فاصله مکانی نسبتا زیادی دارند، هزینه حمل افزایش مییابد و دیگر اینکه به علت سنگین بودن قالبها، فرایند تعویض قالبها اندکی دشوار میشود.
قالبهای آلومینیوم، هم دارای کیفیت مقبولی میباشند و هم از نظر وزنی به شدت سبکتر میباشند و از نظر هزینهای نیز به شدت مقرون به صرفه میباشد. لذا شاید بتوان گفت محبوبترین نوع قالبها می باشد.
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با قالبهای دستگاههای کباب گیر با ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان ما بهرهمند شوید.
3. آیا سیخ کردن گوشت با دستگاه کباب گیر/سیخگیر ، گوشت را سفت میکند؟
پاسخ به این سوال هم بله میتواند باشد و هم خیر. چراکه عوامل متعددی بر سفت شدت گوشت تاثیر دارد که تنها یکی از آنها دستگاه کباب گیر میباشد. عوامل زیر بیشترین تاثیر را بر کیفیت کباب حاصله دارند.
· کیفیت گوشت
· میزان ترکیب مواد اولیه (گوشت، پیاز، سبزی و ...)
· ابعاد قالب
· جنس قالب
پس میتوان گفت در صورت ترکیب درست مواد (ترجیحا نصف گوسفند، نصف گوساله) و قالب درست و متناسب با ابعاد سیخ، کباب درجه یکی را میتوانید به مشتری عرضه کنید.
4. برای خرید یک دستگاه کباب گیر/سیخگیر به چه نکاتی باید توجه کرد؟
هرگاه اقدام به خرید یک دستگاه کباب گیر مینماییم، جدا از هزینه هنگفتی که مینمائیم در حال خرید یک کالای سرمایهای میباشیم، که در صورت عدم کیفیت دستگاه یا خرابی آن هزینههای جبران ناپذیری را برای کسب و کار ما به ارمغان میآورد. پس حتما هنگام خرید باید به نکات زیر توجه کرد:
1. سابقه شرکت سازنده: آیا این شرکت، دارای تجربه کافی در ساخت دستگاههای کباب گیر میباشد؟
2. همکاریها: این شرکت قبلا با چه ارگانهای بزرگی همکاری داشته است؟
3. موفقیت: این شرکت در پروژههای قبلی تا چه حد موفق بوده است؟
4. برند: آیا یک برند شناخته شده میباشد؟
5. سیستم سازنده دستگاهها: آیا سیستم این دستگاهها بهصورت گیربکسی میباشد یا هیدرولیکی؟
6. جنس موتور: آیا موتور دستگاها ز یک جنس درجه یک میباشد یا خیر؟
7. کیفیت قطعات بهکار رفته: آیا این قطعات دارای دوام لازمه میباشند؟
8. جنس بدنه دستگاه: اینکه جنسی متناسب با شرایط کار داشته باشد و در مجاورت با رطوبت زنگ نزند.
9. میزان مصرف انرژی (آّب، برق،گاز) در این دستگاهها چقدر میباشد؟
5. میزان مصرف آب در دستگاههای کباب گیر/سیخگیر چه میزان میباشد؟
عموما دستگاههای کباب گیر به دو صورت اقدام به گرم نمودن قالبهای خود مینمایند و همانگونه که احتمالا میدانید، دمای قالبها تاثیر بهسزایی در نچسبیدن گوشت به قالب دارد. در برخی از دستگاهها از آب برای بالا بردن دمای قالبها استفاده میشود. بدین صورت که آب درون مخزنی وجود داشته که این مخزن توسط یک المنت برقی گرم نگه داشته میشود و آب درون مخزن توسط یک الکتروپمپ از مخزن به درون قالبها انتقال داده میشود. پس از پخش درون قالبها دوباره به مخزن برگشت داده میشود. در طی این فرایند، مقداری از آب بخار میشود و باید بهصورت مداوم مخزن آب چک بشود. اما در دستگاههای جدید قالبها مستقیما توسط المنت گرم میشوند، که در نتیجه مصرف آب آن تقریبا صفر میشود.
6. میزان مصرف گاز در دستگاههای کباب گیر/سیخگیر چه میزان میباشد؟
دستگاههای کباب گیر هیچگونه مصرف گازی را ندارند.
7. میزان مصرف برق در دستگاههای کباب گیر/سیخگیر چه میزان میباشد؟
دستگاههای کباب گیر دارای انواع مختلفی میباشند که هریک بسته به میزان تولید دارای مصرف برق متفاوتی میباشند. اما میتوان گفت که این مصرف بین 1.1KW/H تا 2.2KW/H متغیر میباشد.
8. بدنه دستگاه کباب گیر/سیخگیر از چه جنسی میباشد؟
یکی از بخشهای اصلی دستگاه کباب گیر بدنه یا شاسی آن میباشد، که به علت در معرض دید بودن، اهمیت خاص خودش را دارد. یک ماشین را تصور کنید که موتور بسیار قوی دارد، و به خوبی کار میکند. اما اگر بدنه دربوداغانی داشته باشد، تاثیر به شدت منفی در ذهن بیننده میگذارد. این موضوع برای سایر ابزارآلات نیز صادق است. اگر دستگاه کباب گیر بدنه خرابی داشته باشد، یا قسمتهای مختلف آن زنگزدگی داشته باشد، دیگر کسی نمیگوید این دستگاه چقدر کبابهای خوبی میگیرد.
دستگاههای کباب گیر را میتوان از پروفیل آهن با روکش ورق استیل یا از پروفیل استیل با روکش ورق استیل ساخت. پروفیل استیل نسبت به پروفیل آهن دارای کیفیت، طول عمر و استحکام بیشتری میباشد. اما پروفیل آهن ارزانتر میباشد.
9. انواع دستگاههای کباب گیر/سیخگیر چیست؟
دستگاههای کباب گیر بسته به نیاز مشتری در انواع مختلفی ساخته میشود، تا مشتری بتواند بسته به نیاز خود، دستگاه کباب گیر مورد نیاز خود را شناسایی کرده و اقدام به خریداری آن بنماید. تفاوتهای این دستگاهها در ابعاد، بدنه، جنس پیستون، سیستم کارکرد و ... میباشند. اما تفاوت اصلی این دستگاهها به توانایی تولید کباب آنها در واحد زمانی بستگی دارد. بهطور کلی دستگاههای کباب گیر به انواع رومیزی، مبله، دوقلو و تمام اتوماتیک تبدیل میشوند.
10. آیا کباب گیر/سیخگیرهای رومیزی عمر کوتاهتری نسبت به کباب گیر/سیخگیرهای مبله دارند؟
کیفیت دستگاههای کباب گیر رومیزی و مبله در یک سطح میباشد و هردوی آنها طول عمر بلند و یکسانی را دارند. چیزی که باعث تفاوت میان این دو نوع کباب گیر میباشد، ابعاد آنها و بالطبع تواناییشان در میزان تولید کباب میباشد.
البته باید دقت داشت که اگر تصمیم به مقایسه یک کباب گیر مبله و یک کباب گیر رومیزی را دارید، هردوی آنها باید از یک برند و یک کارخانه باشند.
11. آیا کیفیت کبابهای گرفته شده در کباب گیر/سیخگیرهای رومیزی، با کباب گیر/سیخگیرهای مبله تفاوتی دارند؟
این دو نوع دستگاه دارای سیستم کاری و عملکرد مشابه و یکنواختی میباشند. تنها تفاوت آنها در ابعاد و ظرفیت تولید آنها میباشد. پس میتوان گفت که خیر، این دو نوع دستگاه کبابهایی با کیفیت یکسان میگیرند.
12. چه کباب گیری/سیخگیر متناسب با نیاز من میباشد؟
برای پیداکردن مناسبترین کباب گیر برای شما لازم است که دقیقا مشخص شود به چه نوع کباب گیری نیاز دارید، برای فهیمدن این موضوع نیاز است به پنج سوال اساسی زیر پاسخ دهید:
· برای خرید یک کباب گیر تا چه حد میتوانم هزینه بنمایم؟
· چه نوع کبابی (وزن و ابعاد) میخواهم تولید بنمایم؟
· ظرفیت روزانه تولید من چهقدر باشد؟
· در صورت محبوبیت رستورانم و افزایش مشتریان، میزان فروش من تا چهقدر افزایش مییابد؟
· ابعاد آشپزخانه من چهقدر میباشد؟
پاسخ هریک از این سوالات، کمک بسیار زیادی به تصمیم گیری شما میکند.
اینکه بدانید چقدر هزینه میتوانید برای خرید یک دستگاه انجام دهید، بازهی انتخاب شما رو محدودتر مینماید و در صورت استعلام قیمت و بالا بودن آن، به راحتی میتوانید آن شرکت را از لیست خرید خود حذف کنید.
دانستن اینکه چه نوع کبابی با چه وزن و ابعادی میخواهید طبخ کنید، این نکته را برای شما روشن میکند که آیا شرکت مورد نظر توانایی ساخت چنین قالبهایی دارد یا خیر؟
بسیار مهم است که پیک کاری خود را بدانید، و دستگاهی بخرید که بتواند آن تعداد کبابی که شما نیاز دارید در کمترین زمان برای شما تهیه کند. شما نمیتوانید به مشتری خود بگویید شما تشریف داشته باشید تا من یک ساعت دیگر غذای شما را برایتان بیارم، مشتری که وارد رستوران شده است، قطعا گرسنه است و آخرین چیزی که میخواهد بشنود این است که برای آماده شدن غذایش بیشتر از حدی که باید صبر کند. هنگام خرید یک دستگاهکباب گیر در حال پرداخت هزینه زیادی میباشید پس باید نه تنها دستگاهی باشد که با توجه به شرایط فعلی جوابگوی نیاز شما باشد، بلکه در صورت پیشرفت کسبوکارتان بازهم بتواند بدون هیچ مشکلی برای شما کار کند و تعداد کباب مورد نظر شما را آماده کند.
ابعاد دستگاه هم نکته بسیار مهمی میباشد که عموما از قلم میافتد و بدان توجه نمیشود. تجهیزات آشپزخانه صنعتی عموما بزرگ میباشند و در کنارهم قرارگیری آنها حجم زیادی از آشپزخانه را اشغال میکند. پس باید به ابعاد دستگاهها هم توجه شود، که متناسب با فضای آشپزخانه باشند.
13. چرا باید از دستگاه کباب گیر/سیخگیر استفاده کنیم؟
شما الزاما نیاز به استفاده از دستگاه کباب گیر ندارید. اگر شما مدیریت یک رستوران کوچک را بر عهده دارید و از شرایط به اندازه کافی راضی هستید که هیچگونه نیاز به رشد و گسترش رستوران را در خود احساس نمیکنید، خب مسلما هیچگونه احتیاجی به استفاده از دستگاه کباب گیر ندارید. اما در صورتی که تمایل به مدیریت یک رستوران بزرگ، یا رشد و گسترش رستوران فعلی خود را دارید، بحث کاملا فرق میکند.
سیخگیری کباب فرایندی به شدت زمانگیر و در عین حال نیاز به افرادی با مهارت کافی میباشد. دستگاههای کباب گیر به شما کمک میکند تا در کمترین زمان، بیشترین کباب را تولید کنید بدون اینکه دغدغهای از جانب نیروی انسانی داشته باشید.
14. آیا با یک دستگاه کباب گیر میتوانم چندین نوع کباب سیخگیری کنم؟
بله. اگر دستگاه کباب گیر شما توانایی تعویض قالب را داشته باشد، این کار به سادگی امکانپذیر میباشد.
15. آیا میتوان چند قالب را بر روی یک دستگاهکباب گیر قرار داد؟
یک رستوران ممکن است در منوی غذایی خود چندین نوع کباب در وزنها و اشکال مختلف داشته باشد. در این حالت قطعا نمیتوان تنها از یک نوع قالب برای سیخگیری استفاده کرد و نیاز به تعویض قالب بنا به نیاز مشتری میباشد.
این یکی از نکات بسیار مهم میباشد که هنگام خرید دستگاه باید بدان توجه کرد: آیا بنا به هر دلیلی امکان تعویض قالب وجود دارد؟ و و اگر این امکان وجود دارد، آیا دستگاه کباب گیر امکان تزریق در وزنهای مختلف را دارد؟
پاسخ به این دو نکته بسیار مهم میباشد، چراکه امکان تعویض قالب برای بعضی از دستگاهها وجود ندارد و تنها از یک نوع قالب باید استفاده کرد، و در بعضی دیگر از دستگاهها میتوان قالب را عوض کرد، ولی دیگر امکان اینکه سرعت و وزن تزریق را کنترل کرد، وجود ندارد.
16. آیا تعویض قالبهای دستگاه کباب گیر فرایندی سخت و زمانبر میباشد؟
اینکه قالبهای دستگاههای کباب گیر را به سادگی بتوان عوض کرد یا خیر، بسته به شرکت سازنده دستگاه کباب گیر و نوع ساخت دستگاه دارد. بعضی از دستگاهها که اصلا امکان تعویض قالب را ندارند. در برخی از دستگاههای دیگر تعویض قالب امکان پذیر میباشد ولی فرایندی پیچیده و دشوار میباشد و در بعضی دیگر از دستگاهها به سادگی امکانپذیر میباشد.
توجه به این نکته بسیار مهم میباشد و سوالی است که حتما هنگام خرید یک دستگاه کباب گیر باید پرسیده شود.
17. میتوان در یک دستگاه بیشتر از یک قالب قرار دارد؟
دردستگاههای کباب گیر معمولی تنها یک قالب را در لحظه میتوان قرار داد که امکان تعویض آن نیز به سادگی امکان پذیر میباشد. اما در دستگاههای مبله، شما میتوانید دو قالب را در دستگاه بهطورهمزمان قرار دهید وو دو نوع مختلف کباب را سیخگیری بنمائید.
18. ظرفیت مخزن کباب گیر چند کیلوگرم میباشد؟
میزان گوشتی که در هربار سیخگیری شما میتوانید در دستگاه کباب گیر قرار بدهید، به صورت نرمال ۷ کیلوگرم می باشد. این مقدار معادل ۲۵ تا ۲۰ سیخ کباب بناب، یا ۷۰ سیخ کباب معمولی میباشد. اما بسته به نیاز مشتری از ۲ تا ۱۵ کیلوگرم حجماین مخزن را میتوان تغییر داد.
- ۹۷/۱۲/۱۴
چرا موقع کباب زدن در دستگاه سیخ گیر گوشت از قالب بیرون میزند حتی اگه زمان تزریق کم باشد؟