مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت

تولید انواع کباب گیر|کباب زن|کباب سیخ گیر

مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت

تولید انواع کباب گیر|کباب زن|کباب سیخ گیر

مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی صنعتی پویا صنعت از سال ۱۳۸۳ با هدف طراحی و تولید ماشین آلات صنایع غذایی و به ویژه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تجهیزات رستوران، تجهیزات کافی شاپ و تجهیزات فست فود فعالیت خود را آغاز نمود. و خیلی زود با اختراع اولین دستگاه کباب زن | کوبیده زن هیدرولیک اولین گام شکوفایی خود در این صنعت را برداشت.

این مجموعه در مسیر رسیدن به بالاترین قله های موفقیت, از نیروهایی توانمند و آخرین تکنولوژی های روز جهانی در تولید محصولات تخصصی خود بهره می‌برد. لذا در این مسیر گام‌های مستحکم تری برداشتیم. با تولید و ثبت اختراع دستگاه همبرگر زن | همبرگر ساز صنعتی و دستگاه جوجه زن تمام اتوماتیک رویای دست یافتی خود را دنبال نمودیم.

۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تجهیزات آشپزخانه صنعتی قلب رستوران شما است. در صورتیکه وسایل و لوازم آشپزخانه صنعتی و  رستوران شما مناسب باشند، شما می‌توانید انتظار داشته باشید، که رستوران شما موفق شود. با این حال، تجهیزات و لوازم  آشپزخانه صنعتی نیاز به سرمایه گذاری قابل توجهی دارند. بنابراین، رستوران ها بر سر دوراهی خرید تجهیزات جدید و نو یا خرید تجهیزات دست دوم  قرار دارند. در حالی که خرید تجهیزات قدیمی ارزان تر خواهد بود، اما ماندگاری نسبتاً کمتری دارد. از طرف دیگر تجهیزات جدید نسبتاً پر هزینه خواهند بود اما دارای ماندگاری بالاتری خواهند بود و همراه با گارانتی می باشند. هر دو عمل تأثیرات مثبتی و منفی بر عملکرد رستوران شما خواهد گذاشت.

خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی باید با دقت انجام شود. چون کارایی این تجهیزات هرچه بیشتر باشد کارایی آشپزخانه نیز بهتر خواهد شد.

خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی نو یا دست دوم؟ کدام یک به صرفه تر است!

آیا باید تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران جدید یا قبلاً استفاده شده را خریداری کنید؟

ابعاد مختلفی وجود دارد که باید در هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه آیا شما باید تجهیزات آشپزخانه قدیمی را خریداری کنید یا از تجهیزات جدید استفاده کنید به ان توجه کنید. این عوامل را هنگام خرید تجهیزات آشپزخانه رستوران ها در ذهن داشته باشید. 

آیا باید تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران جدید یا قبلاً استفاده شده را خریداری کنید؟

خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران جدید

این یک واقعیت است.  خرید تجهیزات آشپزخانه رستوران جدید همیشه یک سرمایه گذاری پرهزینه اما پر سود است، و اگر برنامه ای مناسب و  بودجه و پول کافی در دست ندارید، توصیه می شود؛ به فکر گزینه های دیگری باشید.

با این حال، چندین جوانب مثبت وجود دارد که ممکن است شما را به خرید تجهیزات جدید آشپزخانه رستوران سوق دهد:

شما می توانید به سرعت آنچه مورد نیاز شماست را بدست آورید: گرفتن تجهیزات جدید رستوران آشپزخانه همیشه آسان تر است. شما می توانید دقیقاً آنچه را که لازم دارید با قطعات خاص دریافت کنید.

گارانتی: تمام تجهیزات جدید آشپزخانه رستوران و لوازم آشپزخانه صنعتی  با ضمانت یک سال یا بیشتر ارائه می‌شوند. این  یک قوت قلب برای صاحبان رستوران است. و این اطمینان را به‌ آن ها می‌دهد. چون دستگاه در برابر هرگونه خرابی گارانتی دارد.

تجهیزات جدید عملکرد بهتری خواهد داشت: ناگفته پیداست که تجهیزات آشپزخانه رستوران جدید دارای سرعت بالایی خواهند بود. دامنه تأخیرها را کاهش می‌دهد و به شما کمک می‌کند، بشقاب ها را سریعتر آماده کرده و مواد اولیه را بهتر حفظ کنید. در نتیجه شما سریعتر از حد معمول سفارشات را آماده و تهیه می‌کنید.

تجهیزات جدید کدهای بهداشتی را رعایت خواهد کرد: همه همیشه در جستجوی محصولات ایمن تر و سالم تر هستند و تا کیفیت غذای تهیه شده را حفظ کنند. با این اهداف، تجهیزات نوآوری جدید طراحی شد.

از این رو، اگر از تجهیزات استفاده شده یا دست دوم استفاده کنید، احتمال اینکه آنها استانداردهای جدید بهداشتی و ایمنی را رعایت نکنند، وجود دارد ، در حالی که تجهیزات جدیدتر طبق آیین نامه جدید عمل می‌کنند.

تجهیزات جدید صرفه جویی در مصرف انرژی خواهند داشت: بیشتر تجهیزات جدید آشپزخانه رستوران دارای مجوز هستند. این به شما کمک می‌کند، هزینه های خود را در طولانی مدت پس انداز کنید. دیگر لازم نیست نگران پرداخت مبلغ غیرضروری در پایان ماه مانند قبض های برق باشید.

قبل از خرید تجهیزات و لوازم آشپزخانه صنعتی جدید به بودجه خود دقت کنید. مهمترین چیزی که باید قبل از خرید همه تجهیزات  یا خرید یکی از آنها را در نظر بگیرید این است که ببینید آیا این میزان در بودجه شما است یا خیر. در تلاش برای خرید  تمام تجهیزات جدید ، ممکن است تمام پول خود را هدر دهید .

  • گروه تولیدی پویا صنعت گروه تولیدی پویا صنعت
  • ۰
  • ۰

انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت صنعتی، چرخ گوشت دستی و چرخ گوشت خانگی می شود. هر کدام از این چرخ گوشت ها کاربرد خاصی دارند. به طور مثال چرخ گوشت صنعتی یکی از مهم ترین تجهیزات رستوران است. ما در این مقاله سعی داریم شما را مشخصات انواع چرخ گوشت آشنا کنیم تا در هنگام خرید چرخ گوشت اطلاعات و دانش کافی را داشته باشید.

معرفی انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت خانگی، چرخ گوشت صنعتی، چرخ گوشت دستی
معرفی انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت خانگی، چرخ گوشت صنعتی، چرخ گوشت دستی

انواع چرخ گوشت

انواع چرخ گوشت شامل سه نوع چرخ گوشت مختلف وجود دارد و همه آنها دارای مزایا و معایب هستند:

  • چرخ گوشت دستی:

اگر گاهی نیاز به چرخ کردن گوشت دارید، یا میزان نیاز شما خیلی کم است، بهتر است از چرخ گوشت دستی استفاده کنید. اما برای استفاده از این چرخ گوشت نیاز به قدرت آرنج و بازوی زیادی دارید. این چرخ گوشت نیازی به مصرف برق ندارد.

این نوع چرخ گوشت برای سرآشپزها توصیه نمی شود. 

  • چرخ گوشت خانگی:

 این چرخ گوشت در مصارف خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. چون میزان مصرف گوشت در منزل به نسبت رستوران ها خیلی کمتر است. توان موتور این چرخ گوشت نسبت به چرخ کوشت های صنعتی کمتراست. چون این مدل چرخ گوشت با برق کار می کند، دیگری نیازی به نیروی بدنی است. به همین دلیل اکثر مردم آن را به چرخ گوشت دستی ترجیح می دهند.

  • چرخ گوشت صنعتی:

این چرخ گوشت برای افرادی ساخته شده اند که می خواهند حجم بالایی از گوشت را چرخ کنند.  چرخ گوشت های صنعتی برای مصارف خانگی توصیه نمی شود. سرآشپزها ، قصابان و افراد در صنایع مرتبط تمایل دارند از نوع چرخ گوشت استفاده کنند.

این نوع چرخ گوشت گران قیمت هستند اما بازده خوبی در سرمایه گذاری دارند. برای سرآشپزها که سعی در ایجاد یک کسب و کار موفق دارند، چرخ های صنعتی استاندارد توصیه شده اند.

معرفی انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت خانگی، چرخ گوشت صنعتی، چرخ گوشت دستی
معرفی انواع چرخ گوشت شامل چرخ گوشت خانگی، چرخ گوشت صنعتی، چرخ گوشت دستی

اجزا تشکیل دهنده چرخ گوشت

همه انواع چرخ  گوشت ها ،  دارای این بخش ها مشترک هستند:

  1. تیغه  : این قطعه عملیات اصلی چرخ کردن را انجام می دهد و معمولا از جنس استیل و یا فولاد ساخته می شود این قطعات دارای لبه های تیزی هستند که گوشت توسط میله ی هدایت کننده به سمت آن کشیده می شود .
  2. میله ی هدایت کننده : ساختار ظاهری این میله به صورت حلزونی ساخته شده است و عملیات هدایت گوشت به طرف تیغه را انجام می دهد .
  3. فیلتر : در ظاهری به شکل ورقه ای صاف با سطحی پر از سوراخ است که محل خروج گوشت چرخ شده از دستگاه می باشد .
  4. محفظه ی گوشت : این قطعه دارای دهنه ای بزرگ است که محل انداختن گوشت به داخل چرخ گوشت محسوب می گردد .
  5. سینی چرخ گوشت : این قطعه محل قرار گیری گوشت های چرخ شده می باشد .
  6. موتور : اصلی ترین قطعه ی چرخ گوشت است که عملیات چرخ کردن گوشت را انجام می دهد . قدرت موتور دستگاه به نوع چرخ گوشت بستگی دارد .
  7. چرخ دنده : این قطعه در داخل گیربکس یا همان جعبه قرار دارد و وظیفه ی بالا بردن گشتاور موتور در عوض پایین آمدن سرعت آن را بر عهده دارد .
  8.  پنجره چرخ گوشت : در ابعاد و اندازه های مختف طراحی و شاخته شده است.

شما می‌توانید آخرین اخبار و محصولات جدید شرکت را از طریق توییتر و اینستاگرام دنبال نمایید.

  • گروه تولیدی پویا صنعت گروه تولیدی پویا صنعت
  • ۰
  • ۰

همبرگر زن اتوماتیک یکی از تجهیزات مفید و پرکاربرد  آشپزخانه صنعتی و فست فود است. همبرگر زن دستگاهی است اتوماتیک که برای تهیه و آماده کردن مقدار زیادی همبرگر طراحی و تولید شده است.

حتما تا به حال به این موضوع فکر کردید  که چرا باید دستگاه همبرگر زن خریداری کنید؟ آیا خرید دستگاه همبرگر زن مقرون به صرفه است؟ چقدر زمان برای تولید و آماده کردن تعداد زیادی همبرگر باید صرف شود؟ چقدر نیروی انسانی برای این کار مورد نیاز است؟ آیا راه حلی برای رفع این مشکلات وجود دارد؟

معایب تهیه همبرگر به روش سنتی

در فرایند تهیه همبرگر به شیوه سنتی و دستی هر چقدر نیروی شما ماهر و زبردست باشد, باز هم ممکن است مشکلاتی در آماده سازی همبرگر به وجود آید.

مهم ترین مشکل در تهیه همبرگر به روش سنتی هدر رفت زمان و انرژی است. چقدر زمان برای تهیه یک همبرگر مورد نیاز است؟ زمانی که باید در جایی دیگر و برای کار مفید تر صرف شود, برای تهیه همبرگر 
( همبرگر هایی که بهتراست از نظر شکل ظاهری و اندازه یکسان و یک دست باشند.) خرج می‌شودچگونه می توان زمان زیادی را برای تهیه همبرگر صرف نکرد؟ 

همچنین نیروی انسانی زیادی برای آماده کردن همبرگر مورد نیاز است. شاید چندین نفر مجبور باشند برای تهیه همبرگر به تعداد بالا مشغول به کار شوند.

در روش سنتی امکان مدیریت مصرف گوشت وجود ندارد. به طور مثال همیشه این امکان وجود دارد که مقداری گوشت اصراف شود

تولید همبرگر به روش سنتی و با دست از نظر بهداشتی صحیح نیست. زیرا در تمامی خطر انتقال آلودگی وجود دارد.

در ادامه مطلب ما راه حل کاهش هزینه ها و سایر مشکلات را به شما ارائه می‌دهیم.

معایب تهیه همبرگر به روش سنتی | تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود
معایب تهیه همبرگر به روش سنتی

  • گروه تولیدی پویا صنعت گروه تولیدی پویا صنعت