مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت

تولید انواع کباب گیر|کباب زن|کباب سیخ گیر

مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت

تولید انواع کباب گیر|کباب زن|کباب سیخ گیر

مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی صنعتی پویا صنعت از سال ۱۳۸۳ با هدف طراحی و تولید ماشین آلات صنایع غذایی و به ویژه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تجهیزات رستوران، تجهیزات کافی شاپ و تجهیزات فست فود فعالیت خود را آغاز نمود. و خیلی زود با اختراع اولین دستگاه کباب زن | کوبیده زن هیدرولیک اولین گام شکوفایی خود در این صنعت را برداشت.

این مجموعه در مسیر رسیدن به بالاترین قله های موفقیت, از نیروهایی توانمند و آخرین تکنولوژی های روز جهانی در تولید محصولات تخصصی خود بهره می‌برد. لذا در این مسیر گام‌های مستحکم تری برداشتیم. با تولید و ثبت اختراع دستگاه همبرگر زن | همبرگر ساز صنعتی و دستگاه جوجه زن تمام اتوماتیک رویای دست یافتی خود را دنبال نمودیم.

۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

1.       تفاوت‌های سالاماندر با کباب پزهای ریلی تابشی در چیست؟

مهمترین تفاوت سالاماندر و کباب پزهای ریلی در این می‌باشد که، کباب پزهای ریلی، فاصله شعله با هردو قسمت کباب یکسان می‌باشد، اما سالاماندرها قابلیت تنظیم ارتفاع دارند و می‌توان فاصله میان شعله و کباب را تنظیم کرد. در نتیجه از کباب پزهای ریلی تنها برای پخت کباب کوبیده و جوجه کباب می‌توان استفاده نمود. اما از سالاماندر می‌توان برای طبخ انواع کباب‌های کوبیده، جوجه‌کباب، کباب‌ماهی، استیک و... استفاده نمود.

2.      میزان مصرف آب در دستگاه‌های کباب پز چه میزان می‌باشد؟

دستگاه‌های کباب پز مصرف آب زیادی ندارند. تنها آب مصرفی در کباب پزها، آبی است که درون سینی داخل کباب پز ریخته می‌شود تا روغن حاصل از پخت کوبیده به سینی نچسبد.

3.     میزان مصرف گاز در دستگاه‌ه‌های کباب پز چه میزان می‌باشد؟

 مصرف گاز در دستگاه‌‌های کباب پز بسته به نوع (ریلی، سالاماندر، اتوماتیک) و ظرفیت دستگاه متغیر می باشد. هرچه ابعاد دستگاه بزرگتر، یا ظرفیت بیشتری داشته باشد، مصرف گاز بیشتری نیز دارد.

میزان مصرف گاز در دستگاه‌های کباب پز از ۲ تا ۸ متر مکعب متغیر می‌باشد.

4.     میزان مصرف برق در دستگاه‌های کباب پز چه میزان می‌باشد؟

دستگاه‌های کباب پز به سه نوع کباب پزهای ریلی، سالاماندر و اتوماتیک تبدیل می‌شوند. در دستگاه‌های ریلی و سالاماندر مصرف برق تقریبا صفر می‌باشد، چراکه تنها برق مصرفی برای جرقه زدن، به‌منظور روشن کردن دستگاه می‌باشد.

اما در کباب پزهای اتوماتیک از نیروی برق برای حرکت ریل استفاده می‌شود و مصرف برق بیشتری دارد. میزان مصرف برق در دستگاه‌های اتوماتیک ۷۵ وات در ساعت می‌باشد.

  • گروه تولیدی پویا صنعت گروه تولیدی پویا صنعت
  • ۰
  • ۰

سوالات متداول در مورد کباب گیر|کباب زن

       جنس قالب­های دستگاه­های کباب گیر/سیخ­گیر از چه جنسی می­تواند باشد؟

قالب­های دستگاه­های کباب گیر یکی از مهم­ترین قسمت­های دستگاه می­باشد که باید بدان توجه کرد. چراکه تاثیر فوق العاده زیادی بر کیفیت کباب حاصله دارد. جنس قالب­های دستگاه­های کباب گیر از سه جنس استنلس استیل، چدن، و آلومینیوم می­باشد، که هریک بسته به نیاز مزایا و معایب خود را دارد.

2.      کدام نوع قالب برای دستگاه­های کباب گیر/سیخ­گیر بهتر می­باشد؟

پاسخ به این سوال اندکی دشوار می­باشد، چراکه فاکتورهای متفاوتی همچون قیمت، دوام، وزن و ... بر این موضوع تاثیر دارد. اما به­طور کلی می­توان گفت که استنلس استیل بهترین جنس و کیفیت را دارا می­باشد، البته این قالب سبب چسبیدن کباب به استیل می­شود. راه حل این موضوع بسیار ساده است، افزایش دمای قالب. با افزایش دمای دستگاه از چسبیدن کباب به قالب دستگاه کباب گیر جلوگیری می­شود، که نتیجه افزایش دما، خشک شدن کباب و کاهش کیفیت آن می­باشد. ناگفته نماند که قالب­های استنل استیل از نظر هزینه­ای نیز به شدت بالا می­باشند.

چدن کیفیت مقبولی دارد، و از نظر هزینه­ای به­صرفه تر از استنلس استیل می­باشد، اما قالب­های آن به شدت سنگین می­باشد و وزن دستگاه­ کباب گیر را به شدت سنگین نموده که به دو دلیل پیشنهاد نمی­شود. اول اینکه در صورت ارسال به مناطقی که فاصله مکانی نسبتا زیادی دارند، هزینه حمل افزایش می­یابد و دیگر اینکه به علت سنگین بودن قالب­ها، فرایند تعویض قالب­ها اندکی دشوار می­شود.

قالب­های آلومینیوم، هم دارای کیفیت مقبولی می­باشند و هم از نظر وزنی به شدت سبک­تر می­باشند و از نظر هزینه­ای نیز به شدت مقرون به صرفه می­باشد. لذا شاید بتوان گفت محبوب­ترین نوع قالب­ها می باشد.

درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با قالب­های دستگاه­های کباب گیر با ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان ما بهره­مند شوید.

3.     آیا سیخ کردن گوشت با دستگاه کباب گیر/سیخ­گیر ، گوشت را سفت می­کند؟

پاسخ به این سوال هم بله می­تواند باشد و هم خیر. چراکه عوامل متعددی بر سفت شدت گوشت تاثیر دارد که تنها یکی از آن­ها دستگاه کباب گیر می­باشد. عوامل زیر بیشترین تاثیر را بر کیفیت کباب حاصله دارند.

·        کیفیت گوشت

·        میزان ترکیب مواد اولیه (گوشت، پیاز، سبزی و ...)

·        ابعاد قالب

·        جنس قالب

پس می­توان گفت در صورت ترکیب درست مواد (ترجیحا نصف گوسفند، نصف گوساله) و قالب درست و متناسب با ابعاد سیخ، کباب درجه یکی را می­توانید به مشتری عرضه کنید.

4.     برای خرید یک دستگاه کباب گیر/سیخ­گیر به چه نکاتی باید توجه کرد؟

هرگاه اقدام به خرید یک دستگاه کباب گیر می­نماییم، جدا از هزینه هنگفتی که می­نمائیم در حال خرید یک کالای سرمایه­ای می­باشیم، که در صورت عدم کیفیت دستگاه یا خرابی آن­ هزینه­های جبران ناپذیری را برای کسب و کار ما به ارمغان می­آورد. پس حتما هنگام خرید باید به نکات زیر توجه کرد:

1.      سابقه شرکت سازنده: آیا این شرکت، دارای تجربه کافی در ساخت دستگاه­های کباب گیر می­باشد؟

2.      همکاری­ها: این شرکت قبلا با چه ارگان­های بزرگی همکاری داشته است؟

3.      موفقیت: این شرکت در پروژه­های قبلی تا چه حد موفق بوده است؟

4.      برند: آیا یک برند شناخته شده می­باشد؟

5.      سیستم سازنده دستگاه­ها: آیا سیستم این دستگاه­ها به­صورت گیربکسی می­باشد یا هیدرولیکی؟

6.       جنس موتور: آیا موتور دستگاه­ا ز یک جنس درجه یک­ ­می­باشد یا خیر؟

7.      کیفیت قطعات به­کار رفته: آیا این قطعات دارای دوام لازمه می­باشند؟

8.      جنس بدنه دستگاه: اینکه جنسی متناسب با شرایط کار داشته باشد و در مجاورت با رطوبت زنگ نزند.

9.      میزان مصرف انرژی (آّب، برق،گاز) در این دستگاه­ها چقدر می­باشد؟

 

5.     میزان مصرف آب در دستگاه­های کباب گیر/سیخ­گیر چه میزان می­باشد؟

عموما دستگاه­های کباب گیر به دو صورت اقدام به گرم نمودن قالب­های خود می­نمایند و همانگونه که احتمالا می­دانید، دمای قالب­ها تاثیر به­سزایی در نچسبیدن گوشت به قالب دارد.  در برخی از دستگاه­ها از آب برای بالا بردن دمای قالب­ها استفاده می­شود. بدین صورت که آب درون مخزنی وجود داشته که این مخزن توسط یک المنت برقی گرم نگه داشته می­شود  و آب درون مخزن توسط یک الکتروپمپ از مخزن به درون قالب­ها انتقال داده می­شود. پس از پخش درون قالب­ها دوباره به مخزن برگشت داده می­شود. در طی این فرایند، مقداری از آب بخار می­شود و باید به­صورت مداوم مخزن آب چک بشود. اما در دستگاه­های جدید قالب­ها مستقیما توسط المنت گرم می­شوند، که در نتیجه مصرف آب آن تقریبا صفر می­شود.

6.      میزان مصرف گاز در دستگاه­های کباب گیر/سیخ­گیر چه میزان می­باشد؟

دستگاه­های کباب گیر هیچگونه مصرف گازی را ندارند.

7.     میزان مصرف برق در دستگاه­های کباب گیر/سیخ­گیر چه میزان می­باشد؟

دستگاه­­های کباب گیر دارای انواع مختلفی می­باشند که هریک بسته به میزان تولید دارای مصرف برق متفاوتی می­باشند. اما می­توان گفت که این مصرف بین 1.1KW/H تا 2.2KW/H متغیر می­باشد.

8.     بدنه دستگاه کباب گیر/سیخ­گیر از چه جنسی می­باشد؟

یکی از بخش­های اصلی دستگاه کباب گیر بدنه یا شاسی آن می­باشد، که به علت در معرض دید بودن، اهمیت خاص خودش را دارد. یک ماشین را تصور کنید که موتور بسیار قوی دارد، و به خوبی کار می­کند. اما اگر بدنه درب­وداغانی داشته باشد، تاثیر به شدت منفی در ذهن بیننده می­گذارد. این موضوع برای سایر ابزارآلات نیز صادق است. اگر دستگاه کباب گیر بدنه خرابی داشته باشد، یا قسمت­های مختلف آن زنگ­زدگی داشته باشد، دیگر کسی نمی­گوید این دستگاه چقدر کباب­های خوبی می­گیرد.

دستگاه­های کباب گیر را می­توان از پروفیل آهن با روکش ورق استیل یا از پروفیل استیل با روکش ورق استیل ساخت. پروفیل استیل نسبت به پروفیل آهن دارای کیفیت، طول عمر و استحکام بیشتری می­باشد. اما پروفیل آهن ارزانتر می­باشد.

9.      انواع دستگاه­های کباب گیر/سیخ­گیر چیست؟

دستگاه­های کباب گیر بسته به نیاز مشتری در انواع مختلفی ساخته می­شود، تا مشتری بتواند بسته به نیاز خود، دستگاه کباب گیر مورد نیاز خود را شناسایی کرده و اقدام به خریداری آن بنماید. تفاوت­های این دستگاه­ها در ابعاد، بدنه، جنس پیستون، سیستم کارکرد و ... می­باشند. اما تفاوت اصلی این دستگاه­ها به توانایی تولید کباب آن­ها در واحد زمانی بستگی دارد. به­طور کلی دستگاه­های کباب گیر به انواع رومیزی، مبله، دوقلو و تمام اتوماتیک تبدیل می­شوند.

10.   آیا کباب گیر/سیخ­گیر­های رومیزی عمر کوتاهتری نسبت به کباب گیر/سیخ­گیرهای مبله  دارند؟

کیفیت دستگاه­های کباب گیر رومیزی و مبله در یک سطح می­باشد و هردوی آن­ها طول عمر بلند و یکسانی را دارند. چیزی که باعث تفاوت میان این دو نوع کباب گیر می­باشد، ابعاد آن­ها و بالطبع تواناییشان در میزان تولید کباب می­باشد.

البته باید دقت داشت که اگر تصمیم به مقایسه یک کباب گیر مبله و یک کباب گیر رومیزی را دارید، هردوی آن­ها باید از یک برند و یک کارخانه باشند.

11.   آیا کیفیت کباب­های گرفته شده در کباب گیر/سیخگیر­های رومیزی، با کباب گیر/سیخگیرهای مبله تفاوتی دارند؟

این دو نوع دستگاه دارای سیستم کاری و عملکرد مشابه و یکنواختی می­باشند. تنها تفاوت آن­ها در ابعاد و ظرفیت تولید آن­­ها می­باشد. پس می­توان گفت که خیر، این دو نوع دستگاه کباب­هایی با کیفیت یکسان می­گیرند.

12.  چه کباب گیری/سیخ­گیر متناسب با نیاز من می­باشد؟

برای پیداکردن مناسب­ترین کباب گیر­ برای شما لازم است که دقیقا مشخص­ شود به چه نوع کباب گیری نیاز دارید، برای فهیمدن این موضوع نیاز است به پنج سوال اساسی زیر پاسخ دهید:

·        برای خرید یک کباب گیر تا چه حد می­توانم هزینه بنمایم؟

·        چه نوع کبابی (وزن و ابعاد) می­خواهم تولید بنمایم؟

·        ظرفیت روزانه تولید من چه­قدر باشد؟

·        در صورت محبوبیت رستورانم و افزایش مشتریان، میزان فروش من تا چه­قدر افزایش می­یابد؟

·        ابعاد آشپزخانه من چه­قدر می­باشد؟

پاسخ هریک از این سوالات، کمک بسیار زیادی به تصمیم گیری شما می­کند.

اینکه بدانید چقدر هزینه می­توانید برای خرید یک دستگاه انجام دهید، بازه­ی انتخاب شما رو محدودتر می­نماید و در صورت استعلام قیمت و بالا بودن آن، به راحتی می­توانید آن شرکت را از لیست خرید خود حذف کنید.

دانستن اینکه چه نوع کبابی با چه وزن و ابعادی می­خواهید طبخ کنید، این نکته را برای شما روشن می­کند که آیا شرکت مورد نظر توانایی ساخت چنین قالب­هایی دارد یا خیر؟

بسیار مهم است که پیک کاری خود را بدانید، و دستگاهی بخرید که بتواند آن تعداد کبابی که شما نیاز دارید در کمترین زمان برای شما تهیه کند. شما نمی­توانید به مشتری خود بگویید شما تشریف داشته باشید تا من یک ساعت دیگر غذای شما را برایتان بیارم، مشتری که وارد رستوران شده است، قطعا گرسنه است و آخرین چیزی که می­خواهد بشنود این است که برای آماده شدن غذایش بیشتر از حدی که باید صبر کند. هنگام خرید یک دستگاه­کباب گیر در حال پرداخت هزینه زیادی می­باشید پس باید نه تنها دستگاهی باشد که با توجه به شرایط فعلی جوابگوی نیاز شما باشد، بلکه در صورت پیشرفت کسب­وکارتان بازهم بتواند بدون هیچ مشکلی برای شما کار کند و تعداد کباب مورد نظر شما را آماده کند.

ابعاد دستگاه هم نکته بسیار مهمی می­باشد که عموما از قلم می­افتد و بدان توجه نمی­شود. تجهیزات آشپزخانه صنعتی عموما بزرگ می­باشند و در کنارهم قرارگیری آن­ها حجم زیادی از آشپزخانه را اشغال می­کند. پس باید به ابعاد دستگاه­ها هم توجه شود، که متناسب با فضای آشپزخانه باشند.

13. چرا باید از دستگاه کباب گیر/سیخ­گیر استفاده کنیم؟

شما الزاما نیاز به استفاده از دستگاه کباب گیر ندارید. اگر شما مدیریت یک رستوران کوچک را بر عهده دارید و از شرایط به اندازه کافی راضی هستید که هیچ‌گونه نیاز به رشد و گسترش رستوران را در خود احساس نمی‌کنید، خب مسلما هیچ‌گونه احتیاجی به استفاده از دستگاه کباب گیر ندارید. اما در صورتی که تمایل به مدیریت یک رستوران بزرگ، یا رشد و گسترش رستوران فعلی خود را دارید، بحث کاملا فرق می‌کند.

سیخ‌گیری کباب فرایندی به شدت زمان‌گیر و در عین حال نیاز به افرادی با مهارت کافی می‌باشد. دستگاه‌های کباب گیر به شما کمک می‌کند تا در کمترین زمان، بیشترین کباب را تولید کنید بدون اینکه دغدغه‌ای از جانب نیروی انسانی داشته باشید.

14.  آیا با یک دستگاه کباب گیر می‌توانم چندین نوع کباب سیخ‌گیری کنم؟

بله. اگر دستگاه‌ کباب گیر شما توانایی تعویض قالب را داشته باشد، این کار به سادگی امکان‌پذیر می‌باشد.

15.   آیا می‌توان چند قالب را بر روی یک دستگاه‌کباب گیر قرار داد؟

یک رستوران ممکن است در منوی غذایی خود چندین نوع کباب در وزن‌ها و اشکال مختلف داشته باشد. در این حالت قطعا نمی‌توان تنها از یک نوع قالب برای سیخ‌گیری استفاده کرد و نیاز به تعویض قالب بنا به نیاز مشتری می‌باشد.

این یکی از نکات بسیار مهم می‌باشد که هنگام خرید دستگاه باید بدان توجه کرد: آیا بنا به هر دلیلی امکان تعویض قالب وجود دارد؟ و و اگر این امکان وجود دارد، آیا دستگاه کباب گیر امکان تزریق در وزن‌های مختلف را دارد؟

پاسخ به این دو نکته بسیار مهم می‌باشد، چراکه امکان تعویض قالب برای بعضی از دستگاه‌ها وجود ندارد و تنها از یک نوع قالب باید استفاده کرد، و در بعضی دیگر از دستگاه‌ها می‌توان قالب را عوض کرد، ولی دیگر امکان اینکه سرعت و وزن تزریق را کنترل کرد، وجود ندارد.

16.  آیا تعویض قالب‌های دستگاه کباب گیر فرایندی سخت و زمان‌بر می‌باشد؟

اینکه قالب‌های دستگاه‌های کباب گیر را به سادگی بتوان عوض کرد یا خیر، بسته به شرکت سازنده دستگاه کباب گیر و نوع ساخت دستگاه دارد. بعضی از دستگاه‌ها که اصلا امکان تعویض قالب را ندارند. در برخی از دستگاه‌های دیگر تعویض قالب امکان پذیر می‌باشد ولی فرایندی پیچیده و دشوار می‌باشد و در بعضی دیگر از دستگاه‌ها به سادگی امکان‌پذیر می‌باشد.

توجه به این نکته بسیار مهم می‌باشد و سوالی است که حتما هنگام خرید یک دستگاه کباب گیر باید پرسیده شود.

17. می‌توان در یک دستگاه بیشتر از یک قالب قرار دارد؟

دردستگاه‌های کباب گیر معمولی تنها یک قالب را در لحظه می‌توان قرار داد که امکان تعویض آن نیز به سادگی امکان پذیر می‌باشد. اما در دستگاه‌های مبله، شما می‌توانید دو قالب را در دستگاه به‌طورهمزمان قرار دهید وو دو نوع مختلف کباب را سیخ‌گیری بنمائید.

18.  ظرفیت مخزن کباب گیر چند کیلوگرم می‌باشد؟

میزان گوشتی که در هربار سیخ‌گیری شما می‌توانید در دستگاه کباب گیر قرار بدهید، به صورت نرمال ۷ کیلوگرم می باشد. این مقدار معادل ۲۵ تا ۲۰ سیخ کباب بناب، یا ۷۰ سیخ کباب معمولی می‌باشد. اما بسته به نیاز مشتری از ۲ تا ۱۵ کیلوگرم حجماین مخزن را می‌توان تغییر داد.

 

  • گروه تولیدی پویا صنعت گروه تولیدی پویا صنعت