مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت

تولید انواع کباب گیر|کباب زن|کباب سیخ گیر

مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت

تولید انواع کباب گیر|کباب زن|کباب سیخ گیر

مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی صنعتی پویا صنعت از سال ۱۳۸۳ با هدف طراحی و تولید ماشین آلات صنایع غذایی و به ویژه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تجهیزات رستوران، تجهیزات کافی شاپ و تجهیزات فست فود فعالیت خود را آغاز نمود. و خیلی زود با اختراع اولین دستگاه کباب زن | کوبیده زن هیدرولیک اولین گام شکوفایی خود در این صنعت را برداشت.

این مجموعه در مسیر رسیدن به بالاترین قله های موفقیت, از نیروهایی توانمند و آخرین تکنولوژی های روز جهانی در تولید محصولات تخصصی خود بهره می‌برد. لذا در این مسیر گام‌های مستحکم تری برداشتیم. با تولید و ثبت اختراع دستگاه همبرگر زن | همبرگر ساز صنعتی و دستگاه جوجه زن تمام اتوماتیک رویای دست یافتی خود را دنبال نمودیم.

  • ۰
  • ۰

خط کباب اتوماتیک چیست؟

آیا در مورد خط کباب اتوماتیک  وتجهیزات مورد نیاز آن می داانید؟

دستگاه کوبیده_زن چیست؟

خیلی ها حاضرند توی صف بهترین چلوکبابی ها بایستند تا طعم دلنشین کباب ایرانی رو بچشند.

کباب به عنوان یک غذای خوشمزه سنتی و اصیل ایرانی به دنیا نیز معرفی شده و در سراسر جهان طرفداران بسیاری پیدا کرده است.

امروزه می بینیم که علاوه بر ایران بسیاری ایرانیان خارج از کشور نیز اقدام به تاسیس رستوران در آنجا کرده اند و مسلما چلوکباب یکی از اصلی ترین غذاهای منوی آن هاست.

اگر کباب شما خوشمزه و با کیفیت باشد معروف می شوید و مشتری های زیادی پیدا می کنید. اگر رستوران شما شلوغ شود و تقاضا بالا برود چگونه تعداد زیادی کباب برای مشتریان تامین می کنید؟ می توانید در زمان های بسیار شلوغ تمام مشتریان را راضی نگه دارید و در زمان کم سفارش ان ها را برایشان ببرید؟

همانگونه که هر صنعتی نیاز به نوآوری و به روز شدن دارد صنعت غذا هم برای پیشرفت خود نباید از این امر مستثنی باشد.

مسلما هر رستورانی که می خواهد معتبر باشد و خدمات خوبی به مشتریان خود بدهد بهتر است که داری خط کباب اتوماتیک  با امکانات و تجهیزات بروز باشد.

یعنی دستگاهی که بتواند به راحتی در یک ساعت بین 400 تا 1500 سیخ کباب بزند و دیگر نیاز به تعداد زیادی نیروی ماهر برای سیخ گیری کباب نباشد و دستگاه کباب پز اتوماتیک که بتواند تعداد زیادی کباب را در یک ساعت بپزد و شما بتوانید سریع و با کیفیت به مشتری سرویس دهید.

در ادامه به معرفی تجهیزات یک خط کباب اتوماتیک می پردازیم:

خط کباب اتوماتیک شامل : میز کار، چرخ گوشت، میکسر، سیخ کباب، سیخ شور، دستگاه کباب گیر اتوماتیک، دستگاه کباب پز اتوماتیک است.

میز کار که از جنس چوب یا تفلون است که  باید قدرت تحمل ضربه برای خرد کردن گوشت را داشته باشد. چرخ گوشت در دو نوع تسمه ای و گیربکسی وجود دارد. اگر بخواهید با چرخ گوشت پیاز رنده کنید باید چرخ گوشت تمام استیل باشد چون آب پیاز تیغه ها را کند می کند و به چرخ گوشت اسیب می زند. پس برای اینکار چرخ گوشت تسمه ای پیشنهاد می شود چون اگر چرخ گوشت گیربکسی باشد آب پیاز به این چرخ گوشت آسیب می زند.

باید دقت کنید که حتما اب پیاز را جدا کنید و سپس با گوشت مخلوط کنید. یعنی گوشت و پیاز نباید با هم چرخ شوند چون اب پیاز باعث ریزش کباب می شود. سپس گوشت، پیاز، ادویه جات و ... را باهم در میکسر ریخته و مخلوط می شوند. گوشت برای سیخ گرفتن اماده شد. حالا گوشت را در مخزن کوبیده‑زن اتوماتیک پویا صنعت ریخته و دستگاه شروع به کار می کند. دستگاه کباب گیر یا

کوبیده_ زن اتوماتیک از بدنه استیل با کیفیت بالا ساخته شده و این دستگاه سیستم هیدرولیک دارد. یعنی دارای مخزن روغن جداگانه است وقطعات داخلی دستگاه را روغنکاری می کند که باعث می شود طول عمر دستگاه زیاد شود و استهلاک کم شود. هم چنین سر وصدای دستگاه نسبت به سیستم گیربکسی بسیار کم تراست.  یک نیروی نیمه ماهر کنار دستگاه می ایستد و کباب های سیخ گرفته شده را از قالب بر میدارد و در دستگاه کبابپز تابشی اتوماتیک می گذارد.

سپس کباب های پخته شده توسط نیروی دیگر در آشپزخانه جمع اوری می شود. یعنی شما دررستوران خود برای اماده کردن و پخت کباب کلا به 2   نیروی نیمه ماهر نیاز دارید و لازم نیس به دنبال نیروی ماهر برای سیخ گرفتن کباب باشید.

سپس سیخ های کباب داخل کباب پز تابشی اتوماتیک قرار می گیرند و تحت تابش از دو طرف پخته می شوند. کباب ها به طور خودکار در محفظه کباب پز تابشی می چرخند و پس از گذشت زمان پیش فرض پخته شده و بیرون می آیند. در اینجا هم نیروی ساده کباب ها را از دستگاه می گیرد و روی میز می گذارد. به همین راحتی شما در یک ساعت می توانید بین 400 تا 1500 سیخ کباب را آماده کنید وسفارشات مشتریان خود را تحویل دهید.

سیخ های کثیف شده را می توانید به سرعت داخل سیخ شوی اتوماتیک بریزید و در بیست دقیقه 300 عدد سیخ تمیز را تحویل می گیرید. دستگاه سیخ شوی اتوماتیک پویا صنعت سه جداره تمام استیل است که برای شستشوی انواع سیخ آلومینیوم و استیل به کار می رود. این دستگاه مجهز به تایمر و دور معکوس است. محفظه سیخ شور استوانه ای مشبک استیل است که مزیت این محفظه این است که سیخ ها کج نمی شود و مواد کثیف چسبیده به سیخ ها جدا شده و از محفظه بیرون می رود و در پایین سیخ شوی اتوماتیک ته نشین می شوند. سیخ شورهای دیگر که در بازار هست محفظه مشبک ندارند و آب همراه با کثیفی های سیخ ها در همان محفظه می چرخد و شست و شو را انجام می دهد. مصرف اب در این دستگاه کم تر است و صرفه جویی در مصرف آب صورت می گیرد.

 

با استفاده از خط کباب اتوماتیک می توانید در مدت زمان بسیار کوتاهی مزیت استفاده از این تجهیزات را بفهمید و به کسب و کار خود سرعت و کیفیت ببخشید و هزینه ها و انرژی مصرفی را پس از مدتی به حداقل برسانید. قبل از خرید تجهیزات برای رستوران و هتل خود با مشاوران پویا صنعت در ارتباط باشید تا مهم ترین و با کیفیت ترین تجهیزات را شناسایی وخریداری کنید.

تلفن دفتر مرکزی:03536272294

موبایل:09129743533

آدرس:یزد خیابان رجایی نبش کوچه 21

سایت:www.pooyasanatco.com

 

  • ۹۷/۱۰/۰۵
  • گروه تولیدی پویا صنعت گروه تولیدی پویا صنعت

خط تولید کباب

سیخ شوی

کباب زن

کباب سیخ گیر

کباب پز

کباب کوبیده زن

کباب گیر

نظرات (۱)

هـــزار سال پیرتر شده ام …

نمی دانم بــــــــوسه تـــــــــو

مرا هــــــــزار ســــالــــه کــرد

یا زمــین هـــــــزار بار بیشتر

به دور خورشید گشته است …

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی