مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت

تولید انواع کباب گیر|کباب زن|کباب سیخ گیر

مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران پویا صنعت

تولید انواع کباب گیر|کباب زن|کباب سیخ گیر

مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی صنعتی پویا صنعت از سال ۱۳۸۳ با هدف طراحی و تولید ماشین آلات صنایع غذایی و به ویژه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، تجهیزات رستوران، تجهیزات کافی شاپ و تجهیزات فست فود فعالیت خود را آغاز نمود. و خیلی زود با اختراع اولین دستگاه کباب زن | کوبیده زن هیدرولیک اولین گام شکوفایی خود در این صنعت را برداشت.

این مجموعه در مسیر رسیدن به بالاترین قله های موفقیت, از نیروهایی توانمند و آخرین تکنولوژی های روز جهانی در تولید محصولات تخصصی خود بهره می‌برد. لذا در این مسیر گام‌های مستحکم تری برداشتیم. با تولید و ثبت اختراع دستگاه همبرگر زن | همبرگر ساز صنعتی و دستگاه جوجه زن تمام اتوماتیک رویای دست یافتی خود را دنبال نمودیم.

  • ۰
  • ۰

1.     میزان مصرف انرژی در دستگاه­های همبرگرزن چه میزان می­باشد؟

انرژی مورد استفاده در تجهیزات آشپزخانه صنعتی معمولا آب، برق و گاز می­باشد. دستگاه همبرگرزن هیچگونه مصرف آب و گازی ندارد. اما مصرف برق آن قابل توجه می­باشد. دستگاه همبرگرزن به­طور میانگین در هر ساعت 2KW برق مصرف می­کند.

2.     ابعاد دستگاه همبرگرزن چقدر می­باشد؟

دستگاه همبرگرزن تمامی مراحل تزریق گوشت، شکل­دهی قالب و بسته بندی را به­طور کامل انجام می­دهد. در نتیجه با توجه به عملکرد بالا و انجام مراحل گوناگون، ابعاد نسبتا بزرگی دارد. ابعاد این دستگاه 200*80*150 CM می­باشد.

3.     توان تولید دستگاه همبرگرزن چقدر می­باشد؟

دستگاه همبرگرزن در هر ساعت 2000 همبرگر را آماده و بسته­بندی می­کند.

4.     مخزن گوشت دستگاه همبرگرزن چند کیلوگرم می­باشد؟

ظرفیت مخزن دستگاه همبرگرزن 7 کیلوگرم می­باشد. با توجه به وزن هر همبرگر، در هر بار پر کردن مخزن، بین 60 تا 70 همبر می­توان تولید کرد. البته ارتفاع مخزن قابل افزایش می­باشد، که بالطبع ظرفیت قرارگیری گوشت آن نیز افزایش می­یابد.

5.     همبرگرهای تولید شده در دستگاه همبرگرزن چه شکل و در چه ابعادی می­باشد؟

شکل قالب دستگاه همبرگرزن کاملا سفارشی و مطابق میل مشتری می­باشد. این همبرگرها دارای وزنی از 40 تا 150 گرم می­توانند باشند، و قطر آن­ها از 5 تا 15 سانتی­متر می­تواند باشد.

1.     مراحل ­کار دستگاه همبرگرزن چگونه می­باشد؟

کار با دستگاه همبرگرزن بسیار ساده و ابتدایی می­باشد و نیاز به هیچگونه نیروی ماهری ندارد. کار با دستگاه را به چهار مرحله اصلی می­توان تقسیم نمود.

·        در ابتدا باید اطمینان حاصل کرد که دستگاه دارای سلفون کافی برای بسته­بندی می­باشد.

·        اطمینان از سفت بسته شدن قطعات تزریق دستگاه

·        قراردادن گوشت مورد مصرف در مخزن دستگاه

·        زدن کلید استارت و مشاهده آماده شدن همبرگرها

 

2.     قیمت دستگاه همبرگرزن چه­قدر است؟

عواملی همچون نوع، ابعاد، ظرفیت، دستی یا اتوماتیک بودن و ... بر قیمت دستگاه همبرگرزن تاثیر دارد. به­طورکلی می­توان گفت قیمت یک دستگاه بین 30 تا 50 میلیون متغیر می­باشد.

3.     آیا امکان پخت توسط دستگاه همبرگرزن وجود دارد؟

در صورت نیاز مشتری، می­توان دستگاه را به صورت سفارشی برای او تهیه کرد. اما این موضوع اصلا پیشنهاد نمی­شود، چرا که همبرگر پس از بسته­بندی باید مدتی درون یخچال یا فریزر قرار گیرد و سپس پخت شود، تا کیفیت بهتری داشته باشد.

4.     آیا امکان فریز شدن و نگهداری توسط دستگاه همبرگرزن وجود دارد؟

ویژگی فریز کردن گوشت توسط خود دستگاه همبرگرزن می­تواند به آن اضافه شود. البته برای اضافه شدن این ویژگی نیازمند فضا و امکانات  دیگری می­باشد که در نتیجه­ی آن باید فضای نسبتا قابل توجهی را به این دستگاه اختصاص داد. لذا اضافه شدن این ویژگی به دستگاه اصلا پیشنهاد نمی­شود.

 


  • ۹۸/۰۲/۱۶
  • گروه تولیدی پویا صنعت گروه تولیدی پویا صنعت

برگر زن

برگر ساز

همبرگر زن

همبرگر ساز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی